Dit is waarom ruimtelanceringen regelmatig worden uitgesteld

De lancering van SpaceX Crew-3 is opnieuw slechts een paar dagen uitgesteld, wat natuurlijk gênant is voor degenen die alle voorbereidingen hebben getroffen. reden? Dit is een van de meest voorkomende redenen voor vertraagde lanceringen van ruimtevaartuigen, het weer.

SpaceX-bemanning-3 ”
SpaceX Crew-3 vertrekt op 10 november, maar de plannen van Crew-2 om Team Crew-3 de ruimte in te brengen worden niet uitgevoerd. Bemanning 2 gaat eerder naar de aarde. De reden voor deze verandering heeft veel te maken met het weer. Nogmaals, hij is een van de grootste zondaars op de site.
De crimineel is misschien een beetje negatief. Op zich is het goed om het veld uit te stellen als de veiligheid in het geding is. Het zijn alleen de effecten van de wind dat raketten de verkeerde kant op kunnen gaan, wat rampzalig is voor de bemanning, maar gewoon rampzalig voor de missie. Als je maar één keer op aarde een fout maakt, kan er een veel grotere afstand in de ruimte zijn. Daarom is het klimaat een fundamentele factor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *